Başvuru

Sözlü Bildiri Özetinizi, başlığı en fazla 10 kelime ve özet metni en fazla 250 kelime olacak şekilde Word dokümanı olarak iltecisubu@gmail.com adresine gönderiniz. Lütfen mailin içeriğine sunum yapacak olan katılımcıların iletişim bilgilerini yazınız.

 

Kayıt

Banka Hesap Numarası: 

Halkbankası TR 04 0001 2001 3390 0044 0000 01

Önemli: Para transferi yapan katılımcıların kabul e-postalarını aldıktan sonra kendilerine verilmiş olan numarayı ödeme yaparken açıklama kısmına yazmaları gerekmektedir. Ayrıca açıklama kısmında mutlaka "ILTEC24 Konferans Katılım Ücreti" ibaresi yer almalıdır. (Ör: ILTEC24 Konferans Katılım Ücreti- 4226)


Sözlü Bildiri, Poster ve Çalıştay Sunumu: 600 TL

  • Bu ücret kişi başı ücret olup, çok yazarlı sunumlarda yüz yüze katılm sağlayacak her katılımcının ödemesi gereklidir. Çok yazarlı sunumlarda yalnızca bir yazarın yüz yüze katılım sağlaması durumunda katılmayan diğer yazarların katılım ücretini ödemesine gerek yoktur.
  • Bu ücret bir bildiri/poster/çalıştay sunumu için geçerli olup, ikinci veya daha fazla bildiri/poster/çalıştay sunumu ile katılmak isteyen kişilerin her bildiri/poster/çalıştay sunumu için yeniden ücret ödemesi gerekmektedir.

Dinleyici: 300 TL

  • SDÜ ve MAKÜ Yabancı Diller Bölümü Lisans Öğrencileri ücretsiz bir şekilde dinleyici olarak sunumlara katılabilirler.

Konferans ücretlerine konferans çantası, çay-kahve arası ikramları, katılım belgeleri ve bildiri özetleri ve tam metin kitapçıkları (ISBN numaralı ve dijital) dahildir.

Konferans Gala Yemeği: Konferans ücretini (sunum veya dinleyici) ödeyen tüm katılımcılar Gala yemeğine davetlidir.